23948sdkhjf

Fremgang for Hydro

Første kvartal i 2013 ga bedre resultat, høyere volumer og priser
Hydros underliggende resultat før finansposter og skatt økte til 1.077 millioner kroner i første kvartal, sammenliknet med 172 millioner kroner i fjerde kvartal 2012. De forbedrede regnskapstall skyldes dels høyere priser på alumina, aluminium og kraft og dels større salgsvolum og bedre marginer.

Hydros konsernsjef Svein Richard Brandtzæg presenterte på en pressekonferanse i Oslo onsdag morgen selskapets resultater for første kvartal 2013.

− Vi ser fortsatt positiv effekt av de ambisiøse forbedringstiltakene som pågår i selskapet, og som forsterker vår posisjon i aluminiumindustrien. Vi vil styrke innsatsen, spesielt på det strategisk viktige forretningsområdet Bauksitt & Alumina, hvor effektiv drift har høyeste prioritet, sier Svein Richard Brandtzæg.

− Generelt opplever vi økt makroøkonomisk usikkerhet. Vi forventer et balansert marked for primærmetall i 2013, basert på en forventet etterspørselsvekst utenfor Kina på 2-4 prosent, kunngjorte nedstengninger og ny produksjon som blir satt i drift, sier Brandtzæg.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125