23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nyhet! Jotamastic 85 Overlegen Korrosjonsbeskyttelse

Jotun lanserer nå Jotamastic 85, en overflatetolerant primer som setter en ny standard innen korrosjonsbeskyttelse. Med sin allsidighet og effektivitet, tilbyr Jotamastic 85 pålitelig beskyttelse for en rekke underlag, selv under krevende forhold.

Utløper
30. september 2024

Jotamastic 85 er en allsidig, robust og effektiv primer med overflate-toleranse, ideell for et bredt spekter av bruksområder under varierende temperaturforhold og med korte overmalingstider. Denne to-komponent epoxy mastic belegget bygger på mer enn 35 års erfaring innen anti-korrosjonsbeskyttelse, og tilbyr en høyfast løsning som er egnet for priming både i atmosfæriske og nedsenkede miljøer. Produktet har høyt faststoffinnhold og kan brukes på riktig forberedt karbonstål, galvanisert stål, rustfritt stål, aluminium og ulike eldre beleggsoverflater. En av de bemerkelsesverdige egenskapene til Jotamastic 85 er evnen til å påføres på undernull overflatetemperaturer.

Dette produktet er designet for enkel og effektiv bruk, og leverer økt holdbarhet og pålitelighet i et bredt spekter av tekniske applikasjoner.

C. Christoffersen AS
Rødmyrsvingen 53
3735 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO985174431

Kontaktperson

Svein Olav Roalstad
Salgstekniker
+47 48990545 svein-olav@cchristoffersen.no

Send til en kollega

0.078