23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nytt eierskap hos LBH Nordic Compensators AS.

For 24 år siden var Knut Olav Klever en av grunnleggerne av Noble Installation AS, og nå har han og Noble gått inn også på eiersiden i LBH Nordic Compensators AS.

Nytt eierskap hos LBH Nordic Compensators AS.

Ved å gå inn på eiersiden vil vi kunne gjøre LBH Nordic større og mer synlig, samtidig som vi blir en bedre totalleverandør, sier medeier og styreleder Knut Olav Klever i LBH Nordic Compensators.

Noble har samarbeidet med det danske selskapet LBH International i en årrekke, og da mulighet bød seg, var det et lett valg å bli med på eiersiden i deres norske salgsselskap LBH Nordic. Vi eier nå LBH Nordic 55/45 sammen med danskene.

Trond Brørby fra Hønefoss ble ansatt som salgssjef sommeren 2023, og hans brede erfaring fra salgsarbeid i industrien har vært en avgjørende faktor for å løfte selskapet.

-          Ved å gå inn på eiersiden vil vi kunne gjøre LBH Nordic større og levere kunden ikke bare de unike produktene, men også installasjon og kompetanse som totalleverandør, sier Knut Olav Klever som nå er styreleder i LBH Nordic. Noble vil kunne tilføre nettverk, kompetanse og installasjon til LBH Nordic, og dermed øke tilbudet til kundene.

LBH Nordic Compensators leverer vevs-, gummi- og stål kompensatorer i alle størrelser og kvaliteter til kunder over hele landet, hovedsakelig offshore, storindustri, oljeselskaper, rederier, prosessindustri, fjernvarme-/biogassanlegg, stålverk og treforedlingsindustrien.

Stabil energibransje gir gode resultater

Innen juli har LBH Nordic allerede nådd en dobling av omsetningen fra 2023, noe som kan forklares med at energibransjen verken har hatt nedgangstider og at de kan levere en større totalpakke til kundene.

-          Nytt eierskap i LBH Nordic har definitivt ført til ny giv og økt vekst. Når vi nå tilbyr kunden en større totalpakke med Noble Installation som underleverandør på installasjon, øker dette også vår synlighet i markedet generelt. Med en større totalpakke som inneholder både mekaniske produkter og installasjon, ser vi at dette er verdifullt for kunden, forteller salgssjef Trond Brørby, som selv kom inn i selskapet i fjor. 

Noble Installation kan neste år feire 25 års-jubileum, for Noble Installations

og med oppkjøp/eierskap i LBH Nordic, er Rudskogen næringspark på i Rakkestad blitt en enda større og viktigere virksomhet i regionen. 

-          Her på Rudskogen næringspark er det et stort innslag av ledende teknologibedrifter spesielt rettet inn mot offshore og energi bedrifter, sier Knut Olav Klever.

En nisjebedrift i stor vekst

LBH Nordic er svært konkuransedyktige på leveringstid nesten alene på markedet som leverer kompensatorer og installasjon, noe som gjør gir dem en unik plassering i markedet. bransjen.

-          Vi er klart en nisje bedrift som kun produserer, leverer og installerer kompensatorer, sier Trond Brørby. Men denne nisjen er avgjørende for de store energi- og prosess bedriftene så vi ser veldig lyst på fremtiden.

LBH Nordic Compensators AS
Rudskogveien 11
1894 Rakkestad
Rakkestad
Norge
Org. nr.: NO915625851

Kontaktperson

TB
Trond Brørby
tbr@lbhint.com

Send til en kollega

0.046