23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

En allsidig tetningsløsning for din bransje!

Vi i James Walker er spesialister på høytytende O-ringer som produseres i en rekke elastomerer for å passe til industrielle og spesialiserte applikasjoner. Vi har lang erfaring med produksjon av O-ringer, helt siden de ble introdusert på markedet i 1930!

Selv om O-ringen virker enkel, er den svært allsidig og en viktig tetningsenhet. Bruksområdet strekker seg helt fra å sitte i en hageslange for å sikre tett forsegling mellom slangekoblingene til kritiske oppgaver innen luftfart eller olje og gass industrien. Dette gjør at O-ringen er en allsidig tetningsenhet som brukes i de fleste bransjer, veden over.

I dag tilbyr vi flere typer og størrelser av våre høytytende O-ringer som kan benyttes i de fleste bransjer. De tilpasses i størrelse for å forhindre lekkasjer og kan være motstandsdyktige mot kjemikalier, vann, luft, gass, olje og høye temperaturer (avhengig av hvilken elastomer man har behov for).

Hvis O-ringene du ønsker har spesielle behov, spesialproduserer vi dem innen kort tid slik at du får den beste tetningsløsningen.

Klikk her for å lære mer 👉 O-ringer 

Har du tetningsproblemer? Kontakt oss

Din totale leverandør av høytytende tetningsløsninger 

Følg oss på LinkedIn: LinkedIn

Hold deg oppdatert og meld deg på: Nyhetsbrev

James Walker Norge AS
Østmarkveien 27
0687 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO980620719

Kontaktperson

SA
Stian Andersen
Sales & Marketing Coordinator
+47 22 75 75 22 stian.andersen@jameswalker.biz

Send til en kollega

0.049