23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Tidskrevende FAT-test har nærmest blitt rutine for FJERO

Mange frykter å bli målt og veid, men det gjør man ikke hos FJERO. Kundene skal være trygge på at den hydrauliske sylinderen fungerer perfekt når de mottar en vital komponent til deres helhetsløsning. I verste fall kan det koste enorme summer hvis sylinderen ikke fungerer.

"Det svakeste leddet skal ikke være våre sylindere," utbryter salgssjef og medeier i FJERO A/S, Niels Storgaard Jensen, og legger til: "Derfor gjennomfører vi mange FAT-tester i samarbeid med kundene våre. Kundene ønsker trygghet for at sylindrene fungerer, og det leverer vi med glede. Med det etter hvert store antallet FAT-tester har det nærmest blitt en fast rutine."
 
Factory Acceptance Test, forkortet til FAT, er prosessen i produksjonsfasen hvor en ny maskin eller nytt vitalt utstyr testes og godkjennes før det installeres og tas i drift. Hele prosessen skjer for å sikre at utstyret fungerer som forventet og oppfyller de spesifiserte kravene. En FAT-test er kundens garanti for at de hydrauliske sylindrene som FJERO produserer, lever opp til kundens krav og spesifikasjoner.
 
"Selv om en FAT-test er tidskrevende og ofte krever litt ekstra plass, er det bra for både kunden og FJERO at en sylinder blir testet og godkjent for videre prosess," sier Niels og legger til: "Til syvende og sist er sylinderen bare en del av en større konstruksjon. Derfor er det betryggende å vite at den delen er testet og har vist seg funksjonsdyktig. Det er aldri morsomt å finne ut at en del ikke fungerer korrekt når alt er samlet og skal tas i bruk."

https://www.fjero.com/da/hydrauliske-cylindre.htm

Fjero A/S
Oddervej 20
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark

Kontaktperson

NSJ
Niels Storgaard Jensen
nsj@fjero.com

Send til en kollega

0.063