23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Forurenset hydraulikkolje er årsaken til over 90 % av alle reparasjoner

Forurenset hydraulikkolje er årsaken til over 90 % av alle reparasjoner på en maskins hydraulikksystem. Selv om oljen kan se ren ut for det blotte øye, skjuler den små metallpartikler og vann som vanlige filtre ikke klarer å fjerne. Dette fører til slitasje og skader over tid. Ved å rense hydraulikkoljen effektivt, kan man redusere driftskostnader betydelig og forlenge levetiden på maskinenes komponenter.

Hydraulikkolje kan ofte fremstå ren for det blotte øye, enten den er ny eller har vært i bruk over lengre tid. I motsetning til motorolje, som tydelig blir mørkere etter mange timers drift, kan hydraulikkolje beholde sin gyldne farge selv om den er forurenset. Denne tilsynelatende rene oljen kan i realiteten inneholde skadelige mikroskopiske partikler og vann som vanlige filtre ikke klarer å fjerne. Små metallpartikler fra ventiler og stempler akkumuleres over tid, og disse usynlige forurensningene er den største årsaken til slitasje og havarier i hydrauliske systemer.

Standardfiltre er ineffektive når det gjelder å fjerne disse mikroskopiske partiklene. Faktisk klarer de fleste maskinfiltre å fange opp kun 20 % av forurensningene i oljen. Vann som kommer inn i systemet gjennom kondens, blir heller ikke fullstendig filtrert ut, og blandes ofte med oljen selv etter drenering av hydraulikktanken. Dette fører til at skitten olje står bak over 90 % av reparasjonene på maskiners hydraulikksystemer.

Fordelene med å rense hydraulikkoljen effektivt er mange og kan resultere i betydelige besparelser:

Redusert behov for vedlikehold
Vesentlig mindre oljeforbruk, ettersom oljen ikke trenger å skiftes så ofte
Forbedret ytelse og effektivitet på maskiner og utstyr
Forlenget levetid på komponenter
Økt annenhåndsverdi ved dokumentert oljerensing
Redusert dieselforbruk grunnet mer effektiv drift med ren olje
I tillegg til de økonomiske fordelene, bidrar renset hydraulikkolje til en mer bærekraftig drift ved at oljen kan gjenbrukes nesten uendelig.

Norsecraft Tec AS tilbyr SKF RecondOil-teknologi som gir en effektiv løsning for rensing av hydraulikkolje på de fleste maskiner. Våre erfarne serviceingeniører kan hjelpe til med å implementere denne teknologien, og vi leverer detaljerte rapporter som viser oljens tilstand både før og etter rensing. Kundene våre kan dermed tydelig se de positive effektene av redusert dieselforbruk og økt ytelse på maskinene.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan oljerensing kan forbedre driften, redusere kostnadene og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Norsecraft Tec AS
Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO997818997

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046