23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

AI-aktivert Toughbook G2 revolusjonerer markedet for robuste nettbrett

TOUGHBOOK G2mk3 er Panasonics første nettbrett med en AI-aktivert Intel-prosessor, samtidig som det tilbyr tilpasning og modularitet.

Panasonics banebrytende tilnærming til å redefinere hva som er mulig i markedet for robuste nettbrett blir nå demonstrert med lanseringen av TOUGHBOOK G2mk3 – det første TOUGHBOOK-nettbrettet som har edgebehandling for AI. G2mk3 har Intel® AI Boost nevral prosesseringsenhet (NPU), som øker effektiviteten og nøyaktigheten for mobile arbeidere på tvers av bransjer. 

De frittstående AI-funksjonene, uten behov for nettverkstilkobling, hjelper mobile arbeidere med å analysere feil, gi informasjon og fullføre administrative oppgaver raskere. G2mk3 ble lansert denne uken på INTERGEO 2024 i Stuttgart – den ledende globale konferansen for geoinformasjon og arealforvaltning – og flytter grensene for hva som er mulig fra en mobil, robust enhet, for ethvert miljø, med enhver applikasjon.

Markedsledende AI-aktivert robust databehandling og ytelse
Den nye 10,1-tommers TOUGHBOOK G2mk3 er det første robuste nettbrettet som bruker Windows 11 Pro, som tilbyr edgebehandling for AI, og bruker Intel® Core™ Ultra 5-prosessoren 135U (med Intel vPro-teknologi® ). Den har et dedikert AI-brikkesett som gjør det mulig å samle inn, lagre og analysere data ved hjelp av kunstig intelligens der en tilkobling til skyen ikke er tilgjengelig – og uten å påvirke G2mk3s generelle ytelse og prosessorkraft. 

Dette er spesielt nyttig for arbeidere i energi- og forsyningssektoren – spesielt de som inspiserer utstyr på avsidesliggende steder som kanskje ikke har tilgang til en mobil- eller trådløs tilkobling – for å bruke AI for å øke effektiviteten, produktiviteten og redusere menneskelige feil i datafangst under inspeksjoner.

TOUGHBOOK G2mk3 er også oppdatert til 16 GB (kan oppgraderes til 32 GB) DDR5x RAM-funksjoner. Dette gir overlegen ytelse og prosesseringshastigheter som lar hypermobile arbeidere sømløst og raskt få tilgang til AI-aktiverte applikasjoner.

Dirk Weigelt, Senior Product & Solutions Manager hos Panasonic TOUGHBOOK, sier: «Hypermobile arbeidere som bruker robuste nettbrett, jobber ofte i utfordrende miljøer under høyt press. De krever derfor en allsidig, ergonomisk og brukervennlig enhet som samtidig kan kjøre virksomhetskritiske, datatunge applikasjoner. Som Panasonics kraftigste robuste nettbrett setter den AI-aktiverte TOUGHBOOK G2mk3 nye standarder, og låser opp nye muligheter innen robust mobilitet.»

Nytt kamera øker allsidigheten
G2mk3s 13 MP bakkamera er overlegent de fleste andre robuste nettbrett på markedet, og kan sammenlignes med moderne forbrukerenheter. Den forbedrede sensoren gir bedre bilder i svakt lys og blandede lysforhold, ideelt for å ta bilder med høy oppløsning i miljøer der ugunstige lysforhold normalt ville vært et problem.

Når det kombineres med edgebehandling for AI, gjør 13 MP-kameraet det mulig for feltarbeidere å dra nytte av datasynsteknologi. For eksempel innen elektriske felttjenester der utearbeidere har tilgang til koblingsskjemaer og skjemaer på G2mk3, kan brukerne bruke datasyn for å nøyaktig se hvor ledningstilkoblinger skal være – noe som øker produktiviteten og effektiviteten. 

Bakoverkompatibilitet maksimerer investeringen
Bærekraft og kompatibilitet bakover er viktige hensyn i Panasonics strategi når de utvikler nye robuste enheter. Dette vises tydelig i den nyeste TOUGHBOOK G2, der mer enn 80 prosent av økosystemet fra de to første versjonene er kompatible med G2mk3. Dette maksimerer og beskytter eksisterende investeringer i G2-serien gjennom hele enhetens levetid. 

Dette er avgjørende i sektorer som for eksempel nødetater, der eksisterende investeringer følges nøye. Hvis du for eksempel bruker den samme dokkingplattformen i kjøretøyet som G2mk1 og G2mk2, elimineres behovet for å ta et kjøretøy ut av tjeneste for teknologioppdateringer. Dette reduserer nedetiden for kjøretøy, mens ervervet kjennskap til enheten øker effektiviteten for nødetater når rask respons og prioriteringtidene er kritiske.

Den nyeste TOUGHBOOK G2mk3 er fortsatt et av de mest tilpassbare, modulære robuste nettbrettene som er tilgjengelig. Dette er spesielt viktig innen forsvarssektoren, med G2mk3s ekspansjonsområder på toppen og bakpå rommer et bredt spekter av eksterne enheter, for eksempel fingeravtrykkslesere og MicroSD-kort som forbedrer data- og enhetssikkerheten og tilgjengeligheten for brukere i felten. 

Ingen kompromisser med batterilevetid, tilkobling og holdbarhet
Til tross for det enormt forbedrede kameraet, en mer effektiv AI-aktivert Intel-prosessor® og generelt økt ytelse, tilbyr G2mk3 11 timers batterilevetid fra ett enkelt batteri (med utvidet batteri opptil 15 timer) basert på MobileMark 25). Dette representerer en økning på opptil 47 prosent sammenlignet med G2mk2. 

Dette gir hypermobile arbeidere innen nødetater, forsvar, felttjenester, logistikk og landmåling full trygghet når de bruker strømkrevende applikasjoner. Det gjør det også mulig for dem å fortsette å jobbe lenger, noe som maksimerer effektiviteten og produktiviteten når de trenger det mest.

TOUGHBOOK G2mk3 har også 5G-klar oppkobling rett ut av esken, forbedrede Bluetooth-funksjoner og markedsledende IP65-klassifisert støv- og vannbestandighet, uavhengig testet i henhold til MIL-STD 810H- og IEC 60529-standardene. 

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.031