23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonic utvider NDI-støtten for kameraer

IP-nettverksintegrasjon av videoutstyr via gratis NDI-oppgraderinger.

Panasonic Connect Europe kunngjør i dag at de vil ytterligere utvide NDI-støtten® (Network Device Interface) til sine 4K integrerte PTZ-kameraer (AW-UE40W/K, AW-UE50W/K, AW-HE145 og AW-UE 150W/K) samt minnekortkameraopptakeren AG-CX350. NDI® er en åpen standard for tilkobling av videoenheter over et nettverk. Oppgraderingene, som tidligere krevde en betalt lisens fra Vizrt NDI AB, vil bli gjort tilgjengelige via en gratis fastvareoppdatering mellom desember 2024 og april 2025, hvor modellene deretter vil leveres med NDI® forhåndsaktivert.

Den gratis oppgraderingen vil aktivere NDI-funksjonalitet® som en standardfunksjon i mer enn 80 000 enheter som for tiden er i bruk i ulike videoproduksjonsmiljøer. Etter hvert som integrasjonen av IP-teknologi i videoutstyr akselererer, vil dette trekket bidra til å utvide NDI-økosystemet® for større effektivitet og fleksibilitet i arbeidsflyter for videoproduksjon.

NDI® gjør det mulig å bruke NDI-aktiverte® enheter til å bygge systemer i standard gigabit IP-nettverk. Dette forenkler overgangen til videoproduksjon i IP-baserte miljøer, noe som gjør det mulig for flere enheter å få tilgang til alle NDI-aktiverte® enheter på nettverket. Disse enhetene inkluderer svitsjer, kameraer og medieservere, som tillater bruk av forskjellig innhold i videoproduksjon. I tillegg reduserer Panasonics NDI-aktiverte® PTZ-kameraer som støtter PoE – en enkelt kabelløsning for strøm, kontroll og lyd-/videooverføring – kompleksiteten og kostnadene til installasjon og kabling betydelig.

Panasonic NDI-støttede® produkter omfatter PTZ-kameraer som AW-UE160W/K, AW-UE100W/K og AW-UE80W/K, studiokameraer som AK-UCX100[1], 4K flerbrukskameraer AW-UB50[2] og AW-UB102, kompakte svitsjer AV-HSW10 og AV-UHS500[3], samt KAIROS IT/IP-plattformen og Video Mixer-plugin-modulen for Media Production Suite. Sammen kan de brukes til å skape fleksible og effektive IP-videoproduksjonssystemer for et bredt spekter av behov.

Ved å standardisere NDI-integrasjon® på tvers av produktlinjen har Panasonic som mål å fremme IP-nettverk for videoutstyr.

 

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.031