23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sikker og operasjonell drift i hydrogenindustrien

I en verden med fokus på bærekraft og miljø spiller hydrogen en stadig viktigere rolle i industrien, spesielt når det gjelder å redusere karbondioksidutslipp (Co2).

For å opprettholde sikkerhet og operasjonell drift i hydrogen-industrien har vi i James Walker utviklet produkter som er tilpasset for hydrogen-industrien, H2 Proven!

Vi har et omfattende utvalg av førsteklasses produkter og tjenester som oppfyller eller overgår de nødvendige internasjonale standardene for å redusere utslipp av flyktige organiske forbindelser (VOC) utslipp fra ventiler, rørledninger, prosesseringsanlegg og trykkbeholdere.

«H2 proven» produkter inkluderer:

·         Pakninger

·         Termoplastikk

·         Elastomerer (gummi)

Hydrogen representerer en lovende løsning for å møte verdens energibehov på en bærekraftig måte.  Evnen til å transportere energi uten å produsere skadelige klimagasser gjør det til en nøkkelkomponent i overgangen til en grønnere fremtid. Samtidig krever hydrogenets unike egenskaper nøye sikkerhetshåndtering for å forhindre ulykker og sikre trygg drift.

Våre pakninger, termoplastikk og elastomer produkter er designet for å sikre maksimal sikkerhet, effektivitet, og bidrar til å redusere utslipp av flyktige organiske forbindelser. Med våre førsteklasses produkter og tjenester, er vi dedikert til å støtte en trygg og bærekraftig utvikling av hydrogenindustrien.

Les mer om 👉H2 proven tetningsløsninger

Følg oss på  👉  LinkedIn

Hold deg oppdatert 👉 Nyhetsbrev

James Walker Norge AS
Østmarkveien 27
0687 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO980620719

Kontaktperson

SA
Stian Andersen
Sales & Marketing Coordinator
+47 22 75 75 22 stian.andersen@jameswalker.biz

Send til en kollega

0.031