23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Flytting på rekordtid!

Tre dager med høy intensitet og innsats er avsluttet, og ACT Logimark AS er på plass i nye og egne lokaler!

Daglig leder Morten Mathiesen er veldig fornøyd med å være på plass i det nye bygget, og han er glad for den innsatsviljen som er lagt ned for å flytte raskt og effektivt slik at det i minst mulig grad går ut over kundene. "ACT Logimark har en gjeng fantastiske medarbeidere som alle har bidratt til at vi på rekordtid har klart å flytte hele butikken! Det gjenstår en del før alt er på plass, men vi var klare til å levere varer og service mandag morgen.", sier han.

Strategisk plassering for fremtidig vekst

Det nye hovedkontoret representerer en betydelig investering i selskapets fremtid, og understreker ACT Logimarks fokus på innovative løsninger og god kundeservice. Beliggenheten på Nannestads nyetablerte industriområde, kort vei fra hovedflyplassen på Gardermoen, er strategisk valgt for å støtte selskapets vekstambisjoner og styrke dets posisjon i markedet.

Selskapet ser store fordeler med å bygge egne lokaler:

  •  ACT Servicesenter og salgsavdelingen vil utgjøre hjertet i organisasjonen og lokalene.  
  •  Praktiske service- og testfasiliteter.
  •  Bedre lagersystem.
  •  Moderne kontorarealer som vil legge til rette for økt samarbeid på tvers av organisasjonen.

Økt test- og demonstrasjonskapasitet

Flyttingen innebærer en økt test- og demonstrasjonskapasitet, selskapets mål er å skape en fremtidsrettet arbeidsplass som fremmer samarbeid, utvikling og kompetanseøkning, med fokus på å tilby sine kunder de beste løsningene i bransjen.

ACT Logimark ønsker kunder, partnere og leverandører velkommen til å bli med på denne spennende reisen. Det vil bli arrangert en offisiell åpning av bygget på et senere tidspunkt, hvor alle interesserte vil få muligheten til å se de nye lokalene og lære mer om selskapets fremtidsplaner.

Kjell Erik Mathiesen, grunnlegger og styreleder i ACT Gruppen, uttaler: "ACT Logimarks flytting til Nannestad, markerer et spennende nytt kapittel for selskapet. Vi ser frem til å bli en integrert del av det nye industriområdet, og bidra til kommunens vekst og utvikling."

 

 

 

 

 

ACT Logimark AS
Majorvegen 18
2030 NANNESTAD
Ullensaker
Norge

Kontaktperson

Anne Tove Håveødegård
Markedssjef
anne.tove.haveodegard@act-gruppen.com

Send til en kollega

0.031