23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Transformasjon av vannbehandling i gruver med CADWorx og BricsCAD

Rensing av gruvevann er et kritisk aspekt ved sikker og bærekraftig drift av gruveanlegg. Biprodukter fra gruvedrift, som tungmetaller, syrer og kjemiske rester, kan ha alvorlig innvirkning på vannkvaliteten i miljøet hvis de ikke behandles på riktig måte. Effektiv behandling av gruvevann forhindrer forurensning av elver, innsjøer og grunnvann, noe som beskytter både lokalsamfunn og økosystemer, samtidig som det sikrer at gruveoperatørene overholder strenge miljøforskrifter.

 En helhetlig tilnærming til behandling av gruvevann

 
Miwatek har hovedkontor i Sør-Afrika og virksomhet i flere afrikanske land, og har etablert seg som en ledende aktør innen vannbehandling i gruver. Selskapet tilbyr en helhetlig, leverandøruavhengig tilnærming, og tilbyr løsninger gjennom hele verdikjeden - fra mulighetsstudier til full prosjektgjennomføring. Miwateks ekspertise på å redusere risikoen for vannforurensning har gjort selskapet til en viktig partner for gruvedriften i regionen.  


Selskapet var tidligere avhengig av AutoCAD® for å utvikle P&ID-tegninger, men hadde behov for en mer robust plattform som kunne effektivisere arbeidsflyten og forbedre nøyaktigheten i prosjekteringen. Fordi vannbehandling i gruver er forbundet med betydelige kostnader og risikoer og krever komplekse konstruksjoner, var teamet på jakt etter en kraftig integrert løsning som kunne bidra til å effektivisere prosessene og raskt og nøyaktig utvikle P&ID-tegninger, 3D-tegninger og anleggslayouter. 
 
Etter nøye overveielser valgte Miwatek Hexagons CADWorx® P&ID Professional og BricsCAD® for å oppfylle de krevende prosjektkravene. Disse avanserte verktøyene gjorde det mulig for Miwatek-teamet å effektivisere prosessene, utvikle svært detaljerte rør- og instrumentdiagrammer (P&ID) og skape 3D-modeller med større nøyaktighet.  


Betydelige gevinster i effektivitet, nøyaktighet og samarbeid  


Ved hjelp av Hexagons partner Chempute Software gikk Miwatek raskt over til disse nye løsningene. Overgangen resulterte i betydelige gevinster i arbeidsflyteffektivitet, dokumentasjonsnøyaktighet og samarbeidsmuligheter med kunder og konsulenter. Programvaren forbedret også Miwateks evne til å levere omfattende teknisk dokumentasjon.  
 
Et prosjekt som utmerket seg med Hexagons teknologi, var prosjekteringen av et anlegg for destruksjon av cyanid ved Newmonts Akyem-gruve i Ghana. Ved hjelp av CADWorx og BricsCAD leverte Miwatek kritiske dokumenter for forprosjekterings- og gjennomføringsfasen, inkludert detaljerte P&ID-tegninger, ingeniørlister og prosessbeskrivelser. Disse verktøyene forbedret presisjonen i prosjektdokumentasjonen betraktelig og fremskyndet design-iterasjoner.  
«Hexagons CADWorx P&ID Professional og BricsCAD er enkle å bruke og hjelper ingeniørene våre med å utvikle svært detaljerte og nøyaktige P&ID-er», sier Wesley Neutt, forretningsutviklingssjef i Miwatek. «De effektiviserer designprosessene våre og forbedrer kommunikasjonen med interessenter.»   

Les hele casestudien her for å få vite mer.

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031