23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Batteridrevet talje for profesjonelt bruk med 1 tonn kapasitet

Bærbar batteridrevet talje hjelper deg å komme raskt igang med løfteoperasjoner uten behov for strøm eller manuell betjening.

Trenger du en løfteløsning som kombinerer styrken og hastigheten til en elektrisk talje med flyttbarheten til en manuell talje? Da bør du teste ut BatteryStar batteridrevet talje. Med banebrytende teknologi fra Columbus McKinnon og bransjeledende batterikraft fra Milwaukee Tool har man kommet fram til en bærbar, effektiv og brukervennlig talje. Den er svært gunstig å bruke i miljøer hvor man ikke har tilgang til noe strømkilde og hvor manuelle taljer er for tidkrevende å bruke. Taljen har en kapasitet på 1000 kg og 6 meter løftehøyde. 

Batteritaljen drives av et Milwaukee Tool merke M18 batteri, noe som gjør den ideell for bruksområder og miljøer hvor elektrisitet er utilgjengelig eller vanskelig å finne. Taljen har variabel løft med en hastighet opp mot 2,4 meter/min, noe som gjør den 4 ganger raskere enn en manuell talje. 

Batteritaljen veier kun 19,8 kg når 6 meter kjetting er inkludert. Taljen er svært kompakt og er enkel å bære med seg. Det finnes i tillegg en bærekoffert tilgjengelig for levering om man ønsker det. 

Med trådløs fjernkontroll kan man trygt stå på avstand og kontrollere taljen. Fjernkontrollen gjør det mulig å kontrollere taljen fra 20 meters avstand. Den har innebygd intelligens som varsler operatøren med lysende ikoner ved lavt batteri, overlast, for høy temperatur og påminnelse om kontroll av taljen. Med fjernkontrollen kan man kontrollere hastigheten på taljen ved hjelp av variabel hastighet. Dette gjør det mulig med presis løft - og nedsenkning av lasten.

Les mer her

Bretteville Taljer & Maskiner AS
Griniveien 159
1359 Eiksmarka
Bærum
Norge
Org. nr.: NO958307586

Kontaktperson

KSL
Kjetil Staavi Lilleland
Digital markedsfører
+47 67166992 kjetil@brettevilletaljer.no

Send til en kollega

0.034