23948sdkhjf

Politikerne flokkes om Nexans Halden

At det er valgkamp merker man tydelig hos kabelbedriften i Halden. Den siste tiden har det vært fint besøk av politikere fra ulike partier og på ulike nivåer. I dag er det næringsminister Trond Biske som kommer på besøk.
Den siste tiden har Nexans hatt besøk av blant andre Erna Solberg samt en del andre politikere fra ulike partier og på ulike nivåer.

– Tilbakemeldingene så langt har vært positive, politikerne sier det er interessant og lærerikt å bli bedre kjent med Nexans. For oss er det viktig å ha god dialog med beslutningstakerne, både for å gi dem kunnskap om bedriften, og for å tydeliggjøre hva som er viktig for å sikre Nexans’ fremtidige konkurransekraft, sier kommunikasjonsdirektør Kristin Hessen på Nexans nettsted.

Nærings- og handelsminister Trond Giske som besøker Nexans Halden i dag har selv ytret ønske om å få en omvisning i fabrikken og anledning til å snakke med de ansatte. Besøket er en del av valgkampen, og Nexans er en av flere bedrifter Trond Giske besøker i Østfoldområdet.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094