23948sdkhjf

Norsk Industris innspill til Industrimeldingen

Regjeringen har startet arbeidet med en stortingsmelding om industri, og har invitert interesserte til å gi innspill til meldingsarbeidet. Her kan du lese Norsk Industris innspill.

Næringsminister Cecilie Myrseth vil ha en kraftsamling for norsk industri. Stortingsmeldingen om industri skal handle om regjeringens arbeid med industri og samtidig reflektere relevante overordnede utviklingstrekk i norsk og internasjonal økonomi.

Meldingen skal belyse hvilke utfordringer og muligheter norsk industri står overfor, hvordan industrien kan fortsette å utvikle og omstille seg og bli en viktig del av lavutslippssamfunnet på en måte som er rettferdig og i tråd med den norske modellen, og hvordan industrien kan utnytte sine konkurransefortrinn til å videreutvikle eksisterende virksomhet samt bygge nye næringer i en verden som stadig er i endring.

Industrimeldingen er ventet å beskrive situasjonen for industrien, peke på muligheter, barrierer og veivalg. Norsk Industri har i innspillet forsøkt å gi en bred beskrivelse av industrien og de muligheter og utfordringer vi ser fremover, og behov for målrettede rammebetingelser på de mest sentrale områdene.

> Last ned innspillet

Kilde: Norsk Industri

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.691