23948sdkhjf

Fra TehcnipFMC til TP-Products

Hege Kullerud er ansatt som finansdirektør for TP-Products AS fra 7. oktober.

I denne rollen vil hun være ansvarlig for alle økonomi- og kontrollaktiviteter i selskapet og vil være medlem av konsernledelsen.

Hun har mer enn 16 års internasjonal erfaring, hovedsakelig innen olje- og gasssektoren gjennom hele livssyklusen til virksomheten, enten det er prosjektgjennomføring eller tjenester.

Utdannet ved NTNU

Hun kommer fra TechnipFMC og stillingen som finansdirektør/sjef for Finans Norge, og finansdirektør Subsea Projects Norge. Hege er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim.

TP Products er en industriell vekstplattform med avanserte og innovative produkter. Drammensbedriften leverer flenser, tetninger, ventiler, stikk og beholdere designet for de globale energimarkedene inkludert O&G, elektrifisering, vind, LNG og marine brenselsystemer i tillegg til maskineringstjenester til O&G og forsvarsindustrien med sterkt fokus på HSEQ, kompakt og miljøvennlige løsninger.

Vil være en nøkkel for å nå selskapets mål

«Hege Kullerud med sin brede og sterke erfaring vil være en nøkkel for TP-Products for å nå selskapets lønnsomme vekstplaner de kommende årene og på veien realisere vår visjon: «Vi skal være den ubestridte lederen i våre markeder ved å omforme måten ventiler og koblinger er designet, produsert og vedlikeholdt på», heter det i en pressemelding fra selskapet.

Kilde: Pressemedling fra TP-Products

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062