23948sdkhjf

Karsten Moholt inviterer til konferanse og feiring

31. januar blir det næringslivs-konferanse hos Karsten Moholt med deltakelse av en større delegasjon av norske næringslivsledere. Om kvelden blir det åpningsfest av bedriftens nye anlegg på Askøy.
Listen over næringslivstopper som deltar på konferansen Mission Possible på Askøy er lang. Blant andre kommer næringsministeren, samt direktører for store selskaper som: Statoil, Aibel, Bergen Group, TTS, Beerenberg og selvfølgelig fra Karsten Moholt.

Emnet for konferansen er: Hvordan skal industrien fortsatt være effektiv og konkurransedyktig?

I innbydelsen til konferansen heter det:
- I dag står vi overfor problemstillinger knyttet til effektivitet og konkurransekraft som vi er nødt til å forholde oss til hvis vi fortsatt skal ligge i tet – men det er ingen grunn til at vi ikke skal klare disse utfordringene slik at vi som nasjon holder på tetplasseringen også i fremtiden.
Hva går disse problemstillingene ut på, og hvordan kan vi løse dem? Bli med på Mission Possible konferansen – der finner vi løsningene sammen med våre foredragsholdere.»

Ylvis og champagne
Om kvelden blir det åpning av Karsten Moholts nye lokaler. Tommy Steine er kveldens vert. Linn Cecilie Moholt ønsker velkommen og tar gjestene med på en ferd gjennom bedriftens historie.
Fylkesordfører Tom-Christer Nilsen står for offisiell åpning av anlegget.
Det blir servering av tapas og champagne samt underholdning ved Ylvis, skriver Karsten Moholt i innbydelsen.



Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078