23948sdkhjf

Amada åpner nytt teknisk senter

Maskinprodusenten har brukt millioner på et nytt domisil i Midt-England som blant annet skal servisere konsernets skandinaviske kunder.
6 millioner euro og halvannet år har Amada brukt på å forny konsernet domisil i Kidderminster nær Birmingham. I dag fredag er man klar til å by kundene innen for i det 9.500 kvadratmeter store bygget.

- Vårt Northern Europe Technical Centre skal fungere som showroom og salgsorganisasjon for Storbritannia, Irland, Danmark, Norge, Sverige og Spania, forklarer George Edwards, som er tilknyttet Amadas skandinaviske salgsorganisasjon.

Sentralt i det nye tekniske senter finner man Amadas 1.300 kvadratmeter store showroom, hvor man vil kunne se konsernets aller nyeste maskiner. I anledning av åpningen vil det for eksempel være europeisk premiere på den nye LCG 3015 laserskjærer, men også en FLW fiberlaser og en EG-AR robot-presse vil blant annet kunne oppleves.

Fortsatt lokale showrooms
Hele meningen med byggeriet er å oppgradere mulighetene for å se Amadas maskiner i bruk. Samtidig er det europeiske marked blitt omstrukturert, og for Amadas salgsselskaper i Norge, Sverige og Danmark betyr det at de nå hører under Amada UK.

Dermed skal senteret i Kidderminster også brukes til å tiltrekke flere skandinaviske kunder.

- Det vil alltid være lokale show Rooms i Norge, Sverige og Danmark men i Kidderminster har vi flere muligheter for å vise de maskiner, vi kan tilby, forklarer George Edwards.

Utover showroomet har Amada blant annet utstyrt senteret med et nytt Software-treningslokale, utvidede møterom, et seminarrom med plass til 60 personer samt en ny restaurant med plass til 100 personer.

Metal Supply var invitert til Kidderminster av Amada
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078