23948sdkhjf

Ukas vits: Juks aldri med skatten

Få en bra start på den nye uken med et skjevt innslag fra redaksjonen bak Metal Supply.
En mann døde og sto ved perleporten i himmelen, der Sankt Peter skulle vurdere, om han kunne komme innenfor.

Men han fikk å vite at han hadde syndet for mye til at han kunne bli lukket inn.

Han spurte hva han hadde gjort, og Sankt Peter fortalte ham at det var på grunn av at han hadde jukset med selvangivelsen sin, men han hadde dog likevel en mulighet for å bli tilgitt, hvis han tilbrakte de neste fem årene med en stor, stygg kvinne.

Mannen besluttet seg for at dette var en billig pris å betale for til gjengjeld å kunne tilbringe en evighet i himmelen. Derfor ble han sendt retur til jorden.

En dag han var ute å gå en tur med sin nye ektefelle møtte han en gammel venn, som kom gående sammen med en enda større og styggere kvinne. Han spurte hva som var skjedd:

- Jeg jukset med selvangivelsen og svindlet for en masse penger – flere end deg, svarte vennen.

De to ble enige om at når de likevel var tvunget til å være sammen med disse kvinnene, kunne de like gjerne fordrive tiden sammen.

En dag var de begge ute å gå en tur sammen med de to kvinnene. De møtte nok en venn, men til deres store undring var han sammen med en smekker supermodell.

Forbauset spurte de ham, hvordan han var endt opp sammen med en såpass henrivende kvinne:

- Jeg har ingen anelse, men jeg klager ikke. Jeg har det fantastisk (og jeg er faktisk død), og kan se frem til fem års fantastisk sex. Det er kun en ting jeg ikke helt kan forstå, og det er at når vi har hatt sex, da vender hun seg alltid rundt og mumler; ”faens til selvangivelse”!, svarte den tredje vennen.

Har du en morsom historie eller en god vits?
MetalSupply.no oppfordrer alle våre lesere til å sende inn morsomme - gjerne bransjerelaterte historier - og innslag til redaksjonen.

Tips oss via e-post og skriv "Ukas vits" i emnefeltet. Blir ditt bidrag valgt ut, kommer det med i mandagens nyhetsbrev sammen med ditt navn og link til bedriften din.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079