23948sdkhjf

Semco Maritime vant kontrakt

Semco Maritime har sikret seg en kontrakt gitt av Seadrill Limited for klargjøring og modifikasjon av West Bolsta-riggen.

Det er Lundin Norway som er operatør av brønnen på den norske kontinentalsokkelen, og den skal være i drift i andre kvartal 2020. Prosjektet for boreriggen West Bollsta blir utført av Semco Maritimes verft på Hanøytangen utenfor Bergen, og arbeidene vil ta til nå i februar.

- Vi er svært godt fornøyd med at vi har klart å sikre oss en kontrakt med en så god kunde. Prosessen mellom våre selskaper forut for inngåelsen av kontrakten har vært profesjonell og basert på gjensidig tillit, kvalifiserte mennesker og et nært samarbeid, sier Lars Jønholt Halvorsen. Han er adm. dir. i Semco Maritime.

- Vi ser fram til å jobbe med et trygt, profesjonelt og et forutsigbart prosjekt med Seadrill, West Bollsta og våre nøkkelleverandører, fortsetter Jønholt Halvorsen.

Det er ventet at prosjektet vil kunne sysselsette om lag 100 ansatte ved Semco Maritimes verft ved Hanøytangen.

West Bollstad er en borerigg som kan plasseres i tøffe farvann og er eid av Northern Ocean Ltd, mens Seadrill er operatør. Riggen ble gjort ferdig ved Hyundai Heavy Industries’ verft i fjor.

  

Kilde: Pressemelding fra Semco Maritime

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078