23948sdkhjf
Del siden
Tilbys

Gi verktøyene dine de beste forutsetningene

Utløper
30. oktober 2024

 PVD-BELEGG AV HØY KVALITET
Gi verktøyene dine de beste forutsetningene

Å velge riktig stål er bare første skritt på veien mot et holdbart verktøy. Etter hvert som kravene til verktøystål øker, har overflatebehandling blitt et stadig vanligere og viktigere trinn i produksjonsprosessen for å minimere nedetid og maksimere produktiviteten.
 

Ved vårt anlegg i Danmark arbeider vi med banebrytende PVD-belegg fra søsterselskapet eifeler, der økt verktøylevetid, maksimert produktivitet, økt levetid og miljøvennlighet er noen av nøkkelordene. 
 

HOLDBARHET OG VERKTØYLEVETID
 

En av de viktigste fordelene med PVD-belegg er den bemerkelsesverdige holdbarheten. Den tynne filmen som dannes under prosessen, danner en beskyttende barriere som beskytter det underliggende materialet mot riper, slitasje og kjemiske angrep. Dette øker levetiden til de belagte produktene betydelig, reduserer vedlikeholdskostnadene og forbedrer den generelle ytelsen.
 

 
MILJØVENNLIG
 

En annen viktig fordel med PVD-belegg er miljøvennligheten. I motsetning til tradisjonelle lakkeringsmetoder er PVD-belegg en ren prosess som produserer minimalt med avfall og ikke bruker skadelige kjemikalier. Dette gjør det til et miljøvennlig valg for bedrifter som ønsker å redusere karbonavtrykket sitt og oppnå bærekraftsmål.
 

I tillegg sikrer PVD-beleggets ensartethet jevn kvalitet i store volumer. Denne påliteligheten er avgjørende for bransjer der presisjon er av største betydning. PVD-beleggets evne til å opprettholde egenskapene sine over tid bidrar også til pålitelighet og lang levetid for sluttproduktene, noe som reduserer miljøpåvirkningen.
 

På vårt beleggsenter i Kolding i Danmark har vi omfattende kunnskap om både stål og belegg, noe som gir oss ekspertisen til å utføre PVD-belegg av høyeste kvalitet. Beleggingen utføres direkte i voestalpines lokaler i Kolding, noe som betyr stor fleksibilitet og rask service.
 Les mer om overflatebelegg>>

voestalpine High Performance Metals Norway AS
Jernkroken 18
0976 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO919368624

Kontaktperson

G(C
Guillaume (Gijåm) Cathelineau
gc@uddeholm.no

Send til en kollega

0.063