23948sdkhjf

Carsoe åpner servicesenter i Tromsø

Carsoe utvider virksomheten med et nytt servicesenter lokalisert ved Tromsø havn.

Det nye stedet er nært kundene og markerer enda et steg i å styrke servicemulighetene for fiskere i Nord-Norge.

Med en beliggenhet kun 130 meter fra kaikanten kan Carsoe nå yte rask og pålitelig service til de mange fabrikkskipene som legger til kai i havnen.  

- Fra vår nye lokasjon i Tromsø kan vi betjene våre kunder helt lokalt med reservedeler, service og oppgraderinger og bidra til å holde deres fabrikker i drift, sier Group Service Director, Johan Schwerin.

Reservedeler og komplette fabrikkløsninger

Tromsø er allerede en kjent havn for Carsoes serviceteam, som har gitt kontinuerlig support i Tromsø 2-3 dager i måneden i årevis. Med det nye servicesenteret får de nå en fast, lokal base.

Med et erfarent og dedikert team, et omfattende tjenestetilbud og et stort reservedelslager for KM, Holmek og andre Carsoe-produkter vil servicesenteret kunne yte rask service til de mange skipene som losser i Tromsø havn.

Et viktig sted for service

Den store havnen i Tromsø besøkes av utallige fiskefartøy hver dag, og fabrikkutstyret om bord er en viktig faktor for å sikre høy verdi på fangsten.

Fra det nye servicesenteret vil Carsoe tilby rask lokal support til den norske fiskeflåten uavhengig av utstyrsprodusent.

- For oss handler det om å være en pålitelig servicepartner for fiskere. Vi yter et høyt servicenivå for å sikre optimal ytelse i fabrikken, sier Johan Schwerin.

Stor åpningsmottakelse

For å feire åpningen inviterer Carsoe kunder og samarbeidspartnere til åpningsmottak tirsdag 26. november fra kl. 14-17 i Terminalgata 60. Gjestene vil få mulighet til å få en omvisning i de nye fasilitetene og nyte måltider tilberedt på spesialdesignet Carsoe-utstyr.

Kilde: Pressemelding fra Carsoe

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078