23948sdkhjf

Skifter navn og flytter i nye lokaler

Johansen & Co Produksjon satser på nytt navn og nye lokaler
Den tradisjonsrike Ski-bedriften Johansen & Co Stansefabrikk AS, som har eksistert siden 1945, har nettopp flyttet inn i nye og større lokaler på 3000 kvadratmeter i Ski og i den forbindelse har bedriften valgt å endre firmanavnet til: Johansen & Co Produksjon AS.

Salg av brukte maskiner og utstyr
I forbindelse med flyttingen har man samtidig fornyet maskinparken, og derfor vil det den 20.-21. mars bli avholdt salg av en del maskiner og utstyr, som nå er i overskudd. Salget vil foregå i de tidligere lokalene til Johansen & Co. Stansefabrikk i Åsvn 11 i Ski. Det opplyser Kåre Thoresen i Leknes Maskin.

Leknes Maskin AS, som gjennom mange år har hatt et visst samarbeid med Johansen og Co., står for avholdelse av salget i samarbeid med ATM Machinery AS.

- Ytterligere opplysninger om salget kan man få ved å henvende seg til meg, sier Kåre Thoresen til Metal Supply.

Fakta:
Johansen & Co Stansefabrikk AS, som nå skifter navn til Johansen & Co Produksjon, ble etablert i 1945 i Oslo. Etter mange års drift hadde virksomheten ekspandert så kraftig at bedriften måtte flytte til større lokaler, og man fant de nye lokalene i Anolitvn 5 i Ski.

Bedriften som har 45 ansatte tilbyr produksjon, lakkering, sammensetting, pakking av komplette løsninger innen bearbeiding i tynnplate i fra tegnebrettet til 3D samt ferdig montering hos kunden.







Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078