23948sdkhjf

Etablerer turboverksted i Sandnessjøen

Sevi Turbo etablerer komplett turboverksted i Sandnessjøen i samarbeid med Slipen Mekaniske.
Samarbeidsavtalen med Slipen Mekaniske AS betyr at Sevi kan tilby dypvannskaier, slipping og alt av verfts-tjenester til kunder med fartøy i regionen.

- Samarbeidet startet på best mulig måte med en storordre i Sandnessjøen, opplyser Sevis administrerende direktør Roger Kaldhol, men han ønsker ikke på nåværende tidspunkt å gå inn i nærmere detaljer rundt ordren.

Kan handtere alle størrelser
Verkstedet inneholder avansert balanseringutstyr for turbo-rotorer opp til 1.000kg. Dette dekker alt av fartøy som går langs norskekysten i dag.

Det nye turboverksted i Sandnessjøen har lokalt lager for å sikre kundene kort nedetid, høy kvalitet og de sparer både tid og penger når de slipper å sende turboer eller deler langveis fra.

Sevi Turbo tilbyr overhaling, balansering, reparasjon og bytteordning for små og store turboer fra verkstedet i Sandnessjøen, i tillegg til de 5 andre verkstedene Sevi Turbo har i Norge.

- Det vil også bli publisert nytt fra Sevi Turbo om flere verksteder både i utlandet og i Norge innen kort tid, sier Roger Kaldhol

Sevi Group er en tverrfaglig leverandør for maritim næring med segmentene Sevi Turbo, Sevi Motor og Sevi Elektro. Sevi ble etablert i 2009 og har verksteder langs kysten av Norge; i Skien, Bergen, Fosnavåg, Kristiansund, Svolvær og Sandnessjøen.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078