23948sdkhjf

Bergen-motorer til Golar

Rolls-Royce er tildelt en kontrakt på to gassmotorer som skal genere kraft til et tidligere LNG frakteskip som er under ombygging ved Keppel Shipyard i Singapore.
Kontrakten med Keppel Shipyard inkluderer en opsjon for to motorer til ytterligere et Golar LNG frakteskip som skal bygges om. Motorene skal leveres fra Bergen i 2016 og ombyggingen av Hilli er forventet å være ferdig i første kvartal 2017. Det skriver Rolls-Royce Marine i en pressemelding.

Gassmotorene skal generere kraft som i hovedsak vil bli brukt i fremstillingen av flytende naturgass (LNG), men også til andre kraftbehov ombord i det store FLNGV-fartøyet Hilli.

– Vi ser på kontrakten som en anerkjennelse av våre effektive, nye gassmotorer, og som et tegn på at markedet har tro på våre innovative LNG-løsninger, sier Richard Bowcutt, Rolls-Royce SVP Commercial Marine - Asia Pacific.

De to motorene er av typen Bergen B35:40V20AG og er ifølge Rolls-Royce Marine kompakte, kraftige og rene gassmotorer som gir lave utslipp av NOx, CO2, SOx og partikler.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093