23948sdkhjf

Claxton åpner kontor i Norge

Det nye kontoret ligger i Dusavik, i Stavanger.

Claxton, som er en del av Aceton-konsernet, har vært representert i Norge gjennom en lokal landsansvarlig, og som har jobbet mot norske kunder. Nå satser selskapet ytterligere i Norge, og etablerer seg ved siden av søsterselskapet InterMoor i Dusavik i Stavanger.

De noe lokalene gir Claxton tilgjengelighet til et verft og lager som bistår med reparasjoner og vedlikehold for sine egne produkter og for produkter som de har ansvar for fra andre leverandører. «Det er også mulighet til å utvide virksomheten ganske snart», skriver selskapet i en pressemelding.

Det nye kontoret vil bidra til at Claxton vil ha økt fokus på å tilby høykvalitets produkter og tjenester til eksisterende og nye kunder i norsk olje- og gass-sektor.

- Vi har lyttet til kundene behov, og ved å åpne dette nye kontorate i Norge, vil vi øke vår tilstedeværelse i det norske markedet betraktelig. Vi har også nært samarbeid med andre Aceton-selskap, som ikke ligger langt unna der vi nå har åpnet vårt kontor. Vi ser nå fram til å anisette folk i Norge, ikke minst prosjekt-ingeniører, sier Vegard Dale. Han er ansvarlig for Claxton i Norge.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094