Romsdal Processing utsetter permitteringene
De siste permitteringene ved videreforedlingsbedriften var varslet etter nyttår, men også disse er blitt utsatt, skriver Romsdals Budstikke.
Fortsetter som normalt
Produksjonen fortsetter som normalt, og de klarer å holde driften i gang, til tross for mye usikkerhet. Årsaken til utsettelsen av permitteringene er at driften kan fortsette på grunn av de kontraktene de har inngått.
Romsdal Processing AS ble etablert i 2005, da eid av Villa Salmon AS. Anlegget ligger sentralt plassert i sentrum av Midsund.
Romsdal Processing AS startet som et lakseslakteri, men ettersom markedet utviklet seg tok filetering og videreforedling over stadig større deler av hovedvirksomheten.
Har 53 ansatte
I 2012 ble slakting helt avsluttet og fokuset kun satt på videreforedling av laks- og ørretprodukter.
I dag er beriften eid av Lerøy Seafood AS, SalMar AS og Molde Kommune, mens all produksjon i hovedsak er for Lerøy Seafood AS.
Ifølge Proff.no har Romsdal Processing 53 ansatte.
Kilde: Romsdal Budstikke
KLIKK for alle artikler i Havbruk og oppdrett.