23948sdkhjf

Øglænd Industrier får ny hovedeier

Det nordiske investeringsselskapet Segulah IV kjøper majoriteten av aksjene i selskapet.
Endringen i eierstrukturen åpner for ytterligere muligheter for vekst og internasjonal ekspansjon, melder selskapet.

Øglænd Industrier har i de senere årene opplevd solid vekst i både omsetning og resultat. Dette er et resultat av et målrettet arbeid med å utvikle selskapets produkter og teknologi, samt oppbygging av effektive og moderne produksjonsfasiliteter og et internasjonalt salgsnettverk for det globale markedet.

- Vi er stolte over å ha bidratt til sterk verdiskapning i lokalsamfunnet og over å ha utviklet selskapet til å bli en global leder innen sitt felt. Øglænd Industrier er et norsk industrikonsern som er særdeles konkurransedyktig internasjonalt med markedsledende produkter, løsninger og salg, sier styreleder Roald Hoff.

- Vi er svært fornøyd med å ha fått Segulah IV som hovedeier, da de har betydelig industriell erfaring og kompetanse, som vil kunne bidra til ytterligere profesjonalisering av selskapet. Samtidig er lokal forankring og kontinuitet sikret gjennom at selskapets gründer, Gunnstein Austigard, blir største minoritetseier sammen med ledelse og flere av dagens eiere. Dette vil utvikle Øglænd Industrier videre til det beste for våre ansatte og våre kunder, sier konsernsjef Geir Austigard.


Om Øglænd Industrier AS:
Øglænd Industrier AS har hovedkontor i Klepp kommune utenfor Stavanger. Konsernet består av 13 datterselskaper, inkludert produksjonsselskaper i Norge, Malaysia og Kina. Øglænd Industrier AS forventer en omsetning på 860 millioner kroner i 2013, og har ca. 300 ansatte på verdensbasis.

Øglænd Industrier AS eier merkevaren Øglænd System, og utvikler, produserer og leverer komplette opphengssystemer, kabelbaner og –stiger til følgende industrier på verdensbasis: Olje og gass, Infrastruktur, Skipsbygging, Vindkraft, Renseanlegg og Matvareindustri. Selskapet har rammeavtaler med verdensledende selskaper i offshoreindustrien.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.657