23948sdkhjf

Nytt dansk redningsbåtselskap etablerer seg i Sandnes.

Danske SH Group melder samtidig at Statoil velger redningsbåtsystemet Boat-In-A-Box for sine CAT-J-rigger
Danske SH Group melder mandag at de har kjøpt opp redningsbåtdivisjonen Boat-In-A-Box, som tidligere var eiet av selskapet Nadiro.

Redningsbåtsystemet Boat-In-A-Box brukes blant annet på Maersk Drillings sine borerigger, og det er i følge SH Group det eneste redningsbåtsystem av sin art som lever opp til NORSOK R-002 standardene.

Nå ønsker SH Group å ekspandere :

- Vi intensiverer salgsinnsatsen betydelig. Blant annet åpner vi et kontor i Sandnes i Norge, som er et viktig marked for oss. Her er vi i forveien representert med vårt datterselskap Sepro Technology. Vi er også glade for allerede nå å kunne melde om en ordre til Samsung Heavy Industries på Statoils kommende CAT-J-rigger, dermed er vår ordrebeholdning på mere enn 40 millioner dollar. Statoil har valgt Boat-In-A-Box nettopp på grunn av det høye sikkerhetsnivået, og fordi våre systemer lever opp til NORSOK R-002-standardene,” sier Morten Nielsen, CEO i SH Group.

Redningsbåt-divisjonen blir et datterselskab under SH Group med navnet Xervo, som på latin betyr å redde eller beskytte.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093