23948sdkhjf

Hytech Trading åpner butikk i sine lokaler på Sola

Hytech Trading åpnet nylig butikk i sine lokaler i Arabergveien på Sola. Målet er å optimalisere bedriftens servicetjenester ytterligere.
Hytech Trading, en del av Hytech-gruppen, har siden 2005 tilbudt sine tjenester innen hydraulikk og slangeservice.

Bedriftens 15 ansatte har stor kompetanse på hydraulikk, og nå vil produktsjef Brita Steinsland utnytte denne kompetansen ved å tilby et stort butikkutvalg innen hydraulikk- og industriprodukter.

- Vi skal tilby våre kunder et kundevennlig mottak med høy kompetanse og servicegrad for alle som trenger slanger og koblinger, og med 24 timers vakttelefon sikrer vi også høy tilgjengelighet, sier hun.

Lokalene på Sola ligger sentralt for mange av regionens bedrifter som er jevnlig avhengig av hydraulikk- og slangeservice, særlig innen industriene i olje, gass, landbruk, mekaniske verksted og transport.

Butikkåpningen er siste leddet i totalpakken av Hytech Trading sine tjenester, som foruten butikk og verksted også innehar 5 servicebiler.

Med servicebilene kan Hytech Trading rykke ut til kunder der de er, som en svært betydningsfull tjeneste for arbeidsplasser når det oppstår hydraulikk-problem, ettersom slangebrudd stopper en verdikjede av arbeid som koster verdifull tid og penger for bedriften.

Daglig leder Cato Erga gleder seg over å kunne presentere den ferdige butikken til både nye og eksisterende kunder.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.075