23948sdkhjf

VEM og Karsten Moholt AS inngår samarbeide

Selskapene inngår en formalisert avtale som blant annet innebærer at Alt VEM-utstyr i Norge skal til reparasjonsvurdering på Karsten Moholt sitt verksted på Askøy,
VEM har produsert motorer siden 1886 og er en global aktør innenfor elektriske motorer.

VEM og Karsten Moholt AS har i mange år samarbeidet i en rekke prosjekter, men har nå besluttet å inngå en avtale for å formalisere og utvide både omfanget og kompetanseområdene for fremtidig arbeid.

Avtalen betyr at alt VEM-utstyr i Norge nå skal til reparasjonsvurdering på Karsten Moholt sitt verksted på Askøy, før det eventuelt etter behov blir sendt ut av landet til en av VEM sine mange fabrikker.

- Vi er glade for å ha formalisert en avtale med VEM som vi har samarbeidet med i mange år. Siden VEM-motorer er vanlige innenfor olje, gass, shipping og industri er det ofte VEM-motorer innom for service og vedlikehold på våre verksteder. Våre nye lokaliteter på Askøy har verksteder som er bygget for god logistikk. En formalisert avtale med tilgang til VEM-deler gjør nå at vi blir mer effektive og reduserer tiden en motor er inne hos oss, sier Svein Bjarne Stordal, teknisk direktør i Karsten Moholt AS.

Markering av underskrevet kontrakt ble gjennomført på VEM sin stand på Hannovermessen 8. april 2014. Messen setter fokus på integrering av ny teknologi med stor betydning for fremtidig industri og ga en naturlig ramme rundt en viktig dag for Karsten Moholt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079