23948sdkhjf

Hagekunst i stål

12 store sirkler med rustfritt stål er festet med ståltråd i hagen. Selv kaller kunstnerne det en IFO – et identifisert flygende objekt.

Det er lokalavisa Grannar som skriver om det spesielle hagekunstverket, som ekteparet Wim og Gerda Weers har bygd i hagen sin. Kunstverket er en nærmere 200 meter lang tur- og kunststi, som de selv kaller en IFO (et idenfifisert flyvende objekt.

Kunstverket er satt opp i Skånevik i Hordaland, og når du tar turen langs stien dukker det ikke bare opp runde stålringer og ståltråd, men også en ølhund laget av tomme ølbokser og en glinsende sommerfuglt av stål med strikkepinner som følehorn. Ikke rart lokalavisa er imponert.

Felles for det meste langs «stålstien» er at det i all hovedsak er restavfall de har samlet sammen.

Det har tatt nærmere 20 år å fullføre stålstien, og det er blitt noen timer med arbeid – både selve stålkunstverkene og treverket på og langs stien. Men de begge understreker at dette også har vært en hobby over flere år.

Men nå er det slutt på ha stålstien i hagen. Ekteparet skal nemlig flytte til et mer lettstelt hus da de er godt oppe i 70-årene begge to. De er spente på om de nye eierne vil ivareta kunstverkene i hagen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094