23948sdkhjf

Frekke truck-tyver

Seks trucker ble stjålet fra en bedrift i Moss sist helg. Tyvene fjernet GPS-utstyret i truckene, slik at de ikke kunne bli sporet.

Det var bedriften Hesselberg Maskin AS, som fikk besøk av de ubudne og frekke tyvene sist helg, melder NRK. Seks trucker til en verdi av fire millioner kroner ble stjålet i to trailere natt til lørdag. Før de tok truckene, fjernet tyvene GPS-systemene i truckene, slik at de ikke kan bli sporet opp. Med andre ord et ganske frekt tyveri. Tyvene må ha vært godt forberedt for å gjennomføre et tyveri av denne typen.

Sporingen meldte nemlig at truckene fortsatt sto på tomta søndag. Årsaken var at tyvene hadde lagt igjen sporingsutstyret på taket av bedriften.

– De må ha visst at maskinene var utstyrt med GPS-sporing og hvor de var montert fra fabrikken. Hvor de er plassert er noe jeg ikke vet selv engang, så de må ha god kjennskap til produktet, sier serviceleder Per Willy Olsen til NRK.

Ingen dører eller vinduer ble knust i forbindelse med tyveriet.

Politiet har foreløpig få spor å gå etter, men overvåkningsbilder viser to vogntog som kjører fra stedet.

De seks truckene som ble stjålet var allerede solgt og skulle leveres til kundene. Verdien på dem er ifølge Per Willy Olsen fire millioner kroner.

– Maskinene har opptil ett års leveringstid, så det går utover kundene våre også, sier han til NRK.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078