23948sdkhjf

Apply Sørco får V&M-kontrakten på Brage for to nye år

Wintershall Norge forlenger kontrakten med Apply Sørco for vedlikehold og modifikasjoner på Brage-feltet i to år. Kontrakten har en verdi på 250 mill. kroner og er en opsjon på kontrakt tildelt av Statoil i 2010.
Kontrakten vil fortsatt beskjeftige rundt 150 personer i Apply og sikrer kontinuitet i pågående aktiviteter på Brage. For tiden pågår en større revisjonsstans på feltet som beskjeftiger totalt 100 personer på land og offshore. Kontrakten ledes fra vårt kontor i Bergen.

- Vi ser frem til å fortsette vårt tette samarbeid med Brage-organisasjonen og støtte Wintershall Norge som er i sterk vekst på norsk sokkel, sier Frederik Hvistendahl, administrerende direktør i Apply Sørco.

V&M segmentet er et viktig og voksende forretningsområde i Apply. I tillegg til Kvitebjørn og Brage, som allerede er i drift, skal Apply også ha vedlikeholds- og modifikasjonsansvar på henholdsvis Valemon, Goliat og Edvard Grieg etter hvert som disse feltene kommer i drift. - Vi investerer kraftig i organisasjon og systemforbedringer for å styrke vår konkurransekraft i dette markedet, tilføyer Hvistendahl.

Apply Sørco er et selskap innenfor forretningsområdet Upstream Facilities i Apply, som har hatt sterk vekst gjennom mange år. Apply Sørco hadde i 2013 sin høyeste omsetning i selskapets historie.

Apply konsernet hadde i 2012 en omsetning på vel 3,1 milliarder. Apply er en ledende leverandør av ingeniørtjenester og teknologi til olje og gass industrien og består av forretningsområdene Upstream Facilities, Living Quarters & Helidecks og Rig & Modules. Den nåværende bemanning er 1600 ansatte, hvorav 900 innen ingeniørtjenester og prosjektledelse. HitecVision gjennom fond HV IV og Køhlergruppen er majoritetseiere i Apply AS.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063